Projektorok

Cégünk kínálatában minden vetítés technikai eszközt megtalál, amire egy minőségi rendezvény lebonyolításához szüksége lehet. Így természetesen a legelmaradhatatlanabb termékeket, a projektorokat is.

tovább

Vezérlés

Eszközeink alkalmasak lakások, irodák, családi házak, nyaralók, telephelyek, raktárak stb. elektronikusan vezérelhető berendezéseinek felügyeletére (fűtés, hűtés, világítás, öntözőrendszer stb.) GSM hálózaton vagy az Interneten keresztül.

tovább

Plazma és Lcd

Kínálatunkban ugyanúgy meg- találhatók a 17”-os 4:3-as képarányú LCD monitorok, mint a 60”-os 16:9-es képarányú plazma televíziók. A plazma és LCD televíziók felhasználási módjai szinte végtelenek.

tovább

Hangtechnika

A rendezvényeken a vizuális hatás mellett a megfelelő hangtechnika is kiemelt szerepet kap. Mivel egy-egy rendezvény sikere sokszor azon múlik, hogy a közönség hallja-e az elmondottakat.

tovább

Videokonferencia rendszer

Ha rendezvénye konferenciája több embert érdekel mint amennyien elférnek a helyszínen, vagy esetleg spórolni szeretne a rendezvényen akkor figyelmébe ajánljuk a webes közvetítést. Az internetes közvetítés segítségévek akár több ezer résztvevő is figyelemmel kísérheti az eseményt.

tovább

AV elektronika

Házimozi rendszerek, videokamerák, televíziók, LCD és plazma tv-k, projektorok, projektoros tv-k, hangfalak, cd- és dvd lejátszók, cd- és dvd írók, erősítők, digitális fényképezőgépek, autórádiók, tv és hangfal állványok, fali konzolok, kábelek, csatlakozók és kiegészítők.

tovább

Audiókonferencia rendszer

A tökéletes kivitelezéshez egy hozzáértő és tapasztalt csapat is szükséges! Kiváló szakambereink minden igényt kiszolgálva telepítik önnek audio rendszereit. 

Mivel a konferenciatechnika az évek folyamán külön iparággá nőtte ki magát, fontos a valódi tapasztalat, és eszközismeret, hogy elképzeléseit maradéktalanul valósíthassuk meg!

tovább

Vetítő vásznak, felületek

A XXI. században egyetlen rendezvény sem képzelhető el vetítés technikai berendezések nélkül. Legyen az akár egy néhány fős megbeszélés vagy egy több száz főt kiszolgáló mega konferencia, a vetítés technikai eszközök jelen vannak mindenütt.

tovább

Led falak

A Led falak moduláris felépítésének köszönhetően, az óriáskivetítőktől, az egyedi méretű 1-2 m2-es beltéri felületekig kivitelezzük és üzembe helyezzük Led falainkat. Bérleti konstrukció esetén, a falakon megjelenő reklám spotok elkészítésében is segítséget tudunk nyújtani, valamint karbantartási szervízszolgáltatásunknak köszönhetően a folyamatos működést garantáljuk.

tovább